Julmarknaden 12.12.2020 – Joulumarkkinat 12.12.2020 INHIBERAD – PERUUTETTU

Styrelsen för Gamla Malmens invånarförening har idag, 11.10.2020, sammankommit för att diskutera årets julmarknad. Den svåra frågan var såklart huruvida vi skall arrangera eller inte. Beslutet blev att, pga. det rådande pandemiläget, INTE arrangera någon julmarknad i år. Vi hoppas att alla har förståelse för beslutet, som dock inte betyder att Julmarknaden på Gamla Malmen härmed gått till historien. Vi har redan på detta möte diskuterat kring ett förnyat koncept (Julmarknad 2021) som bättre skall kunna svara mot de utmaningar som dylika situationer medför.

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Vanhan Malmin asukasyhdistyksen kokouksessa tänään 11.10.2020, päätettiin että EMME järjestä joulumarkkinoita tänä vuonna koronapandemiatilanteen vuoksi. Toivomme ymmärrystä tälle vaikealle päätökselle. Tämä EI tarkoita sitä että Vanhan Malmin Joulumarkkinat ovat siirtyneet historiaan! Jo tämän päivän kokouksessa pohdittiin uudistunutta kaavaa ensi vuodelle (2021), kaava mikä paremmin pystyy vastamaan tämän päivän haasteisiin.

Ystävällisin terveisin, Hallitus

 

Kategoria(t): evenemang Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.