B&B under Barockfestival 28.9-1.10.2017

Vill du erbjuda B&B-logi för långväga konsertbesökare under pargasfestivalen I barockens labyrinter 28.9-1.10.2017?

Pargas barocksällskap ordnar i år för tolfte året festivalen I barockens labyrinter 28.9-1.10 med en konsert per dag i Agricola-kapellet, Gamla kommunalstugan, Pargas kyrka och Åbo slotts kungssal. Vi vill stolt visa upp för också långväga musikvänner både fina konserter och höstfin skärgård, exempelvis hörs i år för första gången någonsin Mozarts Requiem i Pargas kyrka!

Vi har nu preliminärt intresse för grupper från Åland och Tammerfors till våra konserter, i samarbete med kulturföreningen Katrina och Tampereen Vanhan Musiikinystävät. Vi drömmer om att för dessa hugade konsertbesökare kunna erbjuda ett fint helhetspaket med inte bara musik utan också lokala upplevelser med bl.a. museum, skärgård, naturvandringar etc.

Skulle kanske just du vilja vara med och erbjuda personlig B&B-logi för en eller flera under festivalen?

Gamla Malmen skulle vara en fin miljö att erbjuda logi i, men naturligtvis går det också fint med logi på andra pargasadresser! Det kunde vara frågan om allt från ett rum, en lägenhet, ett tomt gästhus på gården, men med ett intresse för att ta emot gäster från annan ort och erbjuda logi och morgonmål (ev mera mat enligt överenskommelse). Endel gäster har kanske bil med sig, andra har inte möjlighet att ta sig långt utanför Malmen.

Det här är alltså en intresseförfrågan. Jag ser fram emot att höra av er med frågor, konkreta idéer och kanske erfarenheter av tidigare B&B-verksamhet på Malmen. Hör gärna av dig rätt snabbt om du alls är intresserad, så vet vi lite hur situationen ser ut och kan återkomma med att fundera på praktiska aspekter som priser, bokningsprocedur mm.

Bifogat festivalens flyer med närmare konsertuppgifter, om ni vill kolla närmare

Med hälsningar från Pargas barocksällskap,

Anna Edgren

ordförande

 

anna.edgren@turku.fi

040-7466365

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.