Servicepaus på webshoppen / Huoltokatkos nettikaupassa

Hei alla!

Vi har för tillfället problem med automatiskt förnyande av lösenord samt registrering av nytt konto. Vi jobbar på saken och kommer att köra uppdateringar i natt som hoppelsevis löser problemet! Om webshoppen inte är tillgänglig försök senare pånytt!

Hei kaikki!

Meillä on ongelmia salasanan uusimistoiminnossa sekä uuden tilin perustamisessa. Työstämme asiaa ja tulemme ajamaan järjestelmäpäivityksiä ensi yönä. Toivottavasti saisimme ongelmat ratkaistua! Jos nettikauppa ei ole käytetävissä, yritä hieman myöhemmin uudelleen!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.