Vintervitt, och tack för mej!

Idag har vi riktigt vinterväder på Gamla Malmen, med härlig vit snö överallt!

 

Jag som skriver och har bloggat sedan starten heter Ninette Bahne, och kommer att lämna över stafettpinnen till någon som styrelsen utser. Det har varit jätteroligt att blogga och sköta om Facebooksidan, och framför allt få dela med mig av bilderna jag tagit på våra vackra kvarter.

Jag misstänker att ni kommer att se foton av mig från Gamla Malmen i fortsättningen också – vi bor alltför vackert för att man skall kunna låta bli att klicka av bilder!

Tack för mig!

/Ninette Bahne, admin tills nyåret – sen tar någon annan över

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.