Snart är snön här…

Hösten fortsätter, löven blåser ner och det blir kalt. Enligt vissa rapporter kommer den första snön redan denna vecka. Vi får se…

På Gamla Malmen blir det höststädning torsdagen den 8.11 kl 17. Mera info kommer snart.

Julmarknaden 8.12 närmar sig också. Det finns ännu ett sextiotal försäljningsplatser kvar, så gå in och registrera er och boka plats. Man kan också hyra försäljningsbord med tak av föreningen, även dessa köps via webshopen. All info finns under fliken Julmarknaden och  Webbshop här på sidan.

Vi har problem med epostadresserna som slutar på @gamlamalmen.com. De går inte fram och vi jobbar på att lösa problemet. I väntan på att det ordnar sig, vänlig använd de personliga adresser som finns under fliken Kontakt.

Foto Ninette Bahne

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.