Julmarknaden 2020 – Joulumarkkinat 2020 – INHIBERAD – PERUUTETTU

Julmarknaden 12.12.2020 – Joulumarkkinat 12.12.2020 – INHIBERAD – PERUUTETTU

Styrelsen för Gamla Malmens invånarförening har idag, 11.10.2020, sammankommit för att diskutera årets julmarknad. Den svåra frågan var såklart huruvida vi skall arrangera eller inte. Beslutet blev att, pga. det rådande pandemiläget, INTE arrangera någon julmarknad i år. Vi hoppas att alla har förståelse för beslutet, som dock inte betyder att Julmarknaden på Gamla Malmen härmed gått till historien. Vi har redan på detta möte diskuterat kring ett förnyat koncept (Julmarknad 2021) som bättre skall kunna svara mot de utmaningar som dylika situationer medför.

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Vanhan Malmin asukasyhdistyksen kokouksessa tänään 11.10.2020, päätettiin että EMME järjestä joulumarkkinoita tänä vuonna koronapandemiatilanteen vuoksi. Toivomme ymmärrystä tälle vaikealle päätökselle. Tämä EI tarkoita sitä että Vanhan Malmin Joulumarkkinat ovat siirtyneet historiaan! Jo tämän päivän kokouksessa pohdittiin uudistunutta kaavaa ensi vuodelle (2021), kaava mikä paremmin pystyy vastamaan tämän päivän haasteisiin.

Ystävällisin terveisin, Hallitus

 

 

 


 

 

 

 

2 Responses to Julmarknaden 2020 – Joulumarkkinat 2020 – INHIBERAD – PERUUTETTU

 1. Tove sanoo:

  Vilken dag och tid öppnar Lyyti i år?

  • admin sanoo:

   Hej Tove, vi hade möte igår och är tvungna att följa med myndigheternas angivningar. Vi hoppas kunna genomföra julmarknaden som planerat, dvs 12.12.2020, men när exakt vi kan öppna Lyyti kan jag inte ännu svara på, men i början av oktober är vi säkert klokare. Jag uppdaterar på vår hemsida så fort jag vet mera, så följ med där.
   Hälsningar, Marina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.