Gårdsloppisrally på söndag!

gårdsloppisrally2015

(klicka på bilden så ser du den i större format)

På söndag är det i år igen dags för Gårdsloppisrally, så nu hoppas vi på fint väder och många besökare till vårt vackra Gamla Malmen!

Gårdsloppisrallyt ordnas här i Pargas söndagen 7 juni 2015 klockan 11-16

Du kan ladda ner kartan över vilka gårdar som deltar här, och här hittar du eventets facebooksida.

Loppisdag

Så har vi haft loppis lite här och var i Pargas och på Gamla Malmen var det fullt av nöjda kunder och nöjda försäljare! Tusen tack till arrangörerna som ordnade loppisrallyt!

052 056 050058 (3) 104 106 (2) 115 128 (2)121 (2)

Loppisrace på söndag!

Så börjar det snart vara dags för loppisrally.

Kolla på kartan så ser du vilka gårdar som deltar. Vi är många här på Gamla Malmen så om du vill ha en skön promenad i en vacker trähusmiljö plus fynda gamla grejor så lönar det sig definitivt att bege sig till vår stadsdel på söndag!

SR_GardsLR2013_Karta_MAIL

(Klicka på länken ovan så får du en karta över alla gårdar som är med i gårdsloppisrallyt:)

Gårdsloppisrally

Tänkte passa på och göra lite reklam för Gårdsloppisrallyt som i år går av stapeln söndagen den 9. juni. Passa på och anmäl dej och din gård till loppiset som brukar vara väldigt välbesökt! Alltid lika kul med såna här loppisar när man både kan åka runt och fynda hos folk, eller själv stå där och sälja och snarvla med alla möjliga som kommer förbi, plus tjäna en slant eller två och bli av med sånt som man själv inte behöver.

Såhär står det på Gårdsloppisrallyts facebooksida:

Till söndagen den 9 juni har det satts in en beställning på soligt och varmt väder, för då arrangeras GårdsloppisRally 2013 i Pargas! Fjolårets gårdsloppisevenemang gav många besökare, försommarvärme och trevliga möten människor emellan, så det har redan visats intresse för årets evenemang. Men även du är välkommen med – endera som besökare eller försäljare!

De gårdar som vill delta blir inprickade på en karta, som innan evenemanget kommer att kunna laddas ner på www.efbyar.fi eller hämtas runtom på Malmen. Besökare kan med hjälp av kartan cykla, vanda eller bila runt till de olika gårdsloppisarna. Förutom loppis kan man ställa till med café, perennbyte och pop up-restaurang – bara fantasin sätter gränser. Mer information kommer att framgå av kartan.

Om du vill delta som försäljare; meddela dina kontaktuppgifter och gårdsadressen till pia.prost@efbyar.fi. Det kostar inget att delta, men vi önskar att alla deltagare strävar efter att ta ett tiotal kopior av kartan som man kan dela ut vid sin gård, och att man själv ombesörjer eventuell skyltning om gården inte är så lätt att hitta.

Välkommen med på rally!

Arr. Egentliga Finlands Byar rf och invånarföreningar i Pargas

Sunnuntaina 9.6. järjestetään taas PihakirppisRalli Paraisilla! Tapahtuma antaa mahdollisuuden tehdä kirppislöytöjä ja tutustua Paraisten eri alueisiin. Kaikista osallistuvista pihoista tehdään kartta, johon merkitään sellaiset kodit jotka haluaisivat myydä tavaraa pihallaan. Pihoilla voi myös olla kahviloita herkkuineen tai pop up – ravintolaa. Ennen tapahtumaa kartan voi tulostaa netistä: www.efbyar.fi. Asiakkaat voivat kävellä, pyöräillä tai liikkua autolla kartan avulla paikasta toiseen.

Jos haluat osallistua myyjänä: ilmoita yhteystietosi ja pihan osoite tänne: pia.prost@efbyar.fi. Osallistuminen ei maksa mitään, mutta toivomme, että jokainen ottaa kymmenisen kopiota kartasta, jota jakaa omalla pihalla ja että osallistuja hoitaa itse mahdollisen kyltityksen, jos piha on vaikeasti löydettävissä.

Tervetuloa ralliin!

Järj. Varsinais-Suomen Kylät ry ja asukasyhdistyksiä Paraisilla