Gårdsloppisrally

Tänkte passa på och göra lite reklam för Gårdsloppisrallyt som i år går av stapeln söndagen den 9. juni. Passa på och anmäl dej och din gård till loppiset som brukar vara väldigt välbesökt! Alltid lika kul med såna här loppisar när man både kan åka runt och fynda hos folk, eller själv stå där och sälja och snarvla med alla möjliga som kommer förbi, plus tjäna en slant eller två och bli av med sånt som man själv inte behöver.

Såhär står det på Gårdsloppisrallyts facebooksida:

Till söndagen den 9 juni har det satts in en beställning på soligt och varmt väder, för då arrangeras GårdsloppisRally 2013 i Pargas! Fjolårets gårdsloppisevenemang gav många besökare, försommarvärme och trevliga möten människor emellan, så det har redan visats intresse för årets evenemang. Men även du är välkommen med – endera som besökare eller försäljare!

De gårdar som vill delta blir inprickade på en karta, som innan evenemanget kommer att kunna laddas ner på www.efbyar.fi eller hämtas runtom på Malmen. Besökare kan med hjälp av kartan cykla, vanda eller bila runt till de olika gårdsloppisarna. Förutom loppis kan man ställa till med café, perennbyte och pop up-restaurang – bara fantasin sätter gränser. Mer information kommer att framgå av kartan.

Om du vill delta som försäljare; meddela dina kontaktuppgifter och gårdsadressen till pia.prost@efbyar.fi. Det kostar inget att delta, men vi önskar att alla deltagare strävar efter att ta ett tiotal kopior av kartan som man kan dela ut vid sin gård, och att man själv ombesörjer eventuell skyltning om gården inte är så lätt att hitta.

Välkommen med på rally!

Arr. Egentliga Finlands Byar rf och invånarföreningar i Pargas

Sunnuntaina 9.6. järjestetään taas PihakirppisRalli Paraisilla! Tapahtuma antaa mahdollisuuden tehdä kirppislöytöjä ja tutustua Paraisten eri alueisiin. Kaikista osallistuvista pihoista tehdään kartta, johon merkitään sellaiset kodit jotka haluaisivat myydä tavaraa pihallaan. Pihoilla voi myös olla kahviloita herkkuineen tai pop up – ravintolaa. Ennen tapahtumaa kartan voi tulostaa netistä: www.efbyar.fi. Asiakkaat voivat kävellä, pyöräillä tai liikkua autolla kartan avulla paikasta toiseen.

Jos haluat osallistua myyjänä: ilmoita yhteystietosi ja pihan osoite tänne: pia.prost@efbyar.fi. Osallistuminen ei maksa mitään, mutta toivomme, että jokainen ottaa kymmenisen kopiota kartasta, jota jakaa omalla pihalla ja että osallistuja hoitaa itse mahdollisen kyltityksen, jos piha on vaikeasti löydettävissä.

Tervetuloa ralliin!

Järj. Varsinais-Suomen Kylät ry ja asukasyhdistyksiä Paraisilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.