Byakamp/kyläottelu!

 

Välkommen till

Lekfull byakamp i Munkvik

Tervetuloa

Munkvikin leikkimieliseen kyläotteluun

 

13.09.2015 kl. 13.00 

 

Vi vill ordna ett jippo med glatt tävlingsinslag och underhållning och därmed få många personer i byaföreningarna att ställa upp i motionens, samvarons och trivselns tecken. Vi hoppas det blir ett ökat engagemang för den egna byn genom att det befrämjar samhörigheten och byagemenskapen.

De som bor i Gamla Malmen, Tennby, Munkviken, Finby och Ersby kan delta i byalagets lag. Evenemanget är öppet för allmänheten som kan komma och heja samt som publik.

 

Grenar  

 

1. Procentmarsch. Promenad runt Munkviken enligt utstakad bana. Antal deltagare i procent av antalet medlemmar i föreningen. Ingen tidtagning. Inga åldersgränser. Högsta procenttalet vinner. Vinnarlaget får 10 poäng, tvåan 7 och trean 5 poäng.

 

2. Munkstafett för mixed lag, bestående av två damer och två herrar. En sockermunk bärs på en sticka i munnen i ca 10 m tur och retur. Växling med munken från sticka till sticka sker utan hjälp av händerna. Poäng 10-7-5

 

3. Stövelkastning för mixed lag, bestående av en dam, en herre och en junior under 15. Lagpoäng 10-7-5

 

4. Pilkastning för 3-mannalag där båda könen är representerade. Summan av lagens resultat av 2 x 5 pilar. Lagpoäng 10 – 7 – 5.

 

5. Säckstafett för -40 herrar för fyrmannalag på 20 meters bana. Poäng 10-7-5

 

6. Repdragning 6 manna lag. Lagen består av två damer, två herrar och två juniorer under 15 år. Tävlingen genomförs som cuptävling med försöksdrag.

 

7. Munkbakningstävling. Byalaget får hämta några munkar (minst 2) för bedömning. En opartisk jury väljer ut vinnarlaget som får 10 poäng, Andra bäst får 7 poäng och tredje bäst 5 poäng.

 

Vi hoppas på ett stort deltagande! Välkommen!

 

Ni som vill anmäla er till Gamla Malmens lag – kontakta Sonja Österholm på sonja.osterholm@parainen.fi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.