Välkommen – tervetuloa!

Så beger vi oss här på invånarföreningen Gamla Malmen raka vägen från Pargas äldsta historia till framtiden och startar en blogg!

Här kommer vi att visa upp gamla bilder från förr och fundera lite kring hur livet var här på Malmen förr i tiden, och förstås lägga upp nyheter gällande föreningen Gamla Malmen och allt som förssiggår här i våra trakter.

Du är varmt välkommen att delta i bloggen, både genom kommentarer eller med små reportage eller tips! Vi tar gärna emot tips om aktiviteter och händelser här på Gamla Malmen, bilder och små lokala nyheter (som t ex vårens första blommor eller liknande) och hus till salu så vi får fler ivriga Gamla Malmen-invånare.

Har du några frågor eller vill komma med tips så lämna en kommentar någonstans här på bloggen eller skriv till bloggadministratören (Ninette Bahne) .

Välkommen att följa med!

Gamla malmen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.