Problem med webbshoppen – Ongelmia Verrkokaupassa

Hej,

Tyvärr upplever vi rätt mycket problem med webbshoppen just nu och därför har vi stoppat reservationerna för tillfället. Vi beklagar att det är problem och vill meddela att våra leverantörer undersöker saken för tillfället. När vi har klarhet i vad som händer, meddelar vi om det här på sidan pånytt!

-admin

Hei,

Valitettavasti monella on ollut ongelmia verkkokauppa asioinnissa varsinkin maksamisen kanssa, pahoittelemme näitä lastensairauksia. Olemme sulkeneet varausjärjestelmän kunnes saamme selvyyttä asiaan. Halusimme ilmoittaa, että toimittajamme turkivat tilannetta parasta aikaa, ja palaamme asiaan heti kun vika on selvillä.

-admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.