Gamla Malmen-trädgård med i Allt om Trädgård – Nordens största trädgårdstidning

004 (2)

Just nu finns en trädgård från Gamla Malmen med i det senaste numret av Allt om Trädgård.

007 (4)

Det är vi, familjen Bahne, som bor på Finnbergsgatan och som hade förmånen att ha Camilla Hynynen och fotografera och göra reportage hos oss förra sommaren, så om ni vill se hur vi har det kan ni passa på och bläddra i det senaste numret! (som finns både i butikerna och på bibban)

009

Vår trädgård syns inte så mycket från vägen, vi har en rätt så avskild gård med en härlig gårdsmiljö. Mellan våra uthus blir det ett fint mikroklimat som gör att vi kan odla massor av grönsaker både tidigare och senare än andra. Vi hänger tvätten i köksträdgården sommaren igenom på gammalt vis – det blir en del av dekorationen i vår trädgård.

hälsningar

Ninette/admin här på Gamla Malmen-bloggen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.